18.6 C
Athens

Βρούτσης για την επαγγελματική διαιτησία: «Υπάρχει ήδη νομοθετικό πλαίσιο, περιμένουμε τις προτάσεις της Super League»

Για το περιβόητο και άλυτο -ακόμα- ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας μίλησε αυτή τη φορά ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, ρίχνοντας το μπαλάκι της ευθύνης στη διοίκηση της Super League

Για το περιβόητο και άλυτο -ακόμα- ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας μίλησε αυτή τη φορά ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφέρθηκε στο ζήτημα αναφέροντας πως υπάρχει ήδη ένα νομοθετικό πλαίσιο, που όμως για να εφαρμοστεί «απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου», όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Παράλληλα, τόνισε ότι από την Πολιτεία περιμένουν ακόμη τις προτάσεις της Super League για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που έπεσε στο τραπέζι και στην προ τριών ημερών συνάντησή του με τους εκπροσώπους των 14 ΠΑΕ του πρωταθλήματος.

«Για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, υπάρχει ήδη ένα νομοθετικό πλαίσιο, που για να εφαρμοστεί απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου. Εμείς ως Πολιτεία, έχουμε από καιρό ζητήσει, καταρχάς, τις προτάσεις της Super League (και στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε) και περιμένουμε να τις αποστείλει για να διακριβωθούν οι τρόποι και οι συνεργασίες ώστε η επαγγελματική διαιτησία να εφαρμοστεί», ήταν τα λόγια του κ. Βρούτση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς