17 C
Athens

Άρης: Τα βρίσκει με Κουέστα αλλά όχι και με Φαμπιάνο για τις ανανεώσεις συμβολαίων

Ο Άρης θέλει να ξεμπερδεύει πρώτα με τις ανανεώσεις συμβολαίων και μετά να επικεντρωθεί στις μεταγραφές νέων παικτών με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γι’ αυτό τον λόγο οι Κίτρινοι επισπεύδουν τις διαδικασίες για την ανανέωση πρωτίστως των Κουέστα και Φαμπιάνο, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνιο (31/6/2024).

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι συζητήσεις με τον Ισπανό κίπερ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κι όλα δείχνουν ότι θα προκύψει συμφωνία μέχρι τις αρχές του νέου έτους, με μικρή αύξηση στις ετήσιες απολαβές του και συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ωστόσο, για την ώρα, δεν φαίνεται να υπάρχει ανάλογη πρόθεση και από την πλευρά του Φαμπιάνο, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να ζητά περισσότερα χρήματα από τα 400.000 ευρώ που τού προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς, ζητώντας παράλληλα τριετές συμβόλαιο κι όχι διετές για το οποίο έγινε μία πρώτη κουβέντα μέσα στον Δεκέμβριο.

Μένει να φανεί αν τελικά ρίξεις τις απαιτήσεις του για να μείνει και 4η σερί σεζόν στο Χαριλάου ή αν ψαχτεί κι αυτός και ο Άρης για μία διαφορετική πρόκληση από το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς