16.2 C
Athens

Αιχμές του δικηγόρου της οικογένειας Κατσούρη: «Στη Φιλαδέλφεια δεν υπήρξε συνολική ευθύνη, μόνο στο Ρέντη υπήρξε»

Χοντρό καρφί του δικηγόρου της οικογένειας Κατσούρη όταν έγινε η γνωστή η αποφυλάκιση των 105 συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο

Το φιάσκο με την αποφυλάκιση των Κροατών και χούλιγκανς ολοκληρώθηκε και η αντίδραση του δικηγόρου του αδερφού του Μιχάλη Κατσούρη ήταν σφοδρή καθώς με προσωπική του δήλωση άφησε αιχμές για τη στάση της ελληνικής δικαιοσύνης τονίζοντας πως: «στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν αλλά μόνο στο Ρέντη υπήρξε».

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ελεύθεροι και οι 105 χούλιγκανς που είχαν συλληφθεί για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου του αδερφού του Μιχάλη Κατσούρη:

«Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων “ως δια μαγείας” μετά από τέσσερις μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.

Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Φαίνεται πως στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς