16.7 C
Athens

Λουτσέσκου: Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη Ρουμανία, αλλά για την ώρα ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι και θα παραμείνει η ψυχή του, δηλώνοντας πλήρως αφοσιωμένος στον Δικέφαλο του Βορρά, αφήνοντας παράλληλα ορθάνοιχτη την πόρτα επιστροφής στην πατρίδα του στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσο της Ρουμανίας ο… ερωτευμένος με τους Ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης, Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγο μετά την εμφατική νίκη επί της Κηφισιάς:

«Είμαι Ρουμάνος προπονητής, ανήκω στη Ρουμανία. Δεν συζητάω όμως για κανένα σύλλογο ή μπορούμε να συζητήσουμε για όλους τους συλλόγους στη Ρουμανία για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε για το αν θα προπονούσατε την Στεάουα.

Δεύτερον, ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω και στη Ρουμανία. Τώρα δεν είναι η ώρα γιατί είμαι σε ανοδική πορεία, είμαι επιτυχημένος, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι.
Έχω την ευκαιρία να δουλέψω έξω και αυτό με βοηθά να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματικά. Ζω ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το να είσαι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω αν δεν κάνω ένα σακίδιο για να γυρίσω όλο τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει γιατί είναι απίστευτη εμπειρία που ζω εδώ. Δεν το έζησα, εξακολουθώ να το ζω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς