17.8 C
Athens

Αρτέτα: Έχουμε καιρό να κερδίσουμε στο Άνφιλντ, μπορούμε να το κάνουμε αύριο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα ενόψει του αυριανού (23/12) ντέρμπι κορυφής στο Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Οι Κανονιέρηδες έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης στην έδρα της Λίβερπουλ από το 2012, όταν ο Μικέλ Αρτέτα αγωνιζόταν ακόμη ως ποδοσφαιριστής.

Παρόλα αυτά ο τεχνικός της Άρσεναλ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως μπορεί να μπει στοπ σε αυτό το αρνητικό σερί.

Αναλυτικά:

«Θα είναι μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και για τις δύο ομάδες και είναι δυνατός αντίπαλος. Θα προετοιμαστούμε για να το κερδίσουμε – θα είναι ένα έντονο ματς. Είναι πάντα υπέροχο να βρίσκεσαι στην υψηλότερη θέση σε αυτό το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Τελευταία φορά που τους νικήσαμε ήταν πριν από καιρό και ήταν μια καλή στιγμή, κάτι που μπορούμε να επαναλάβουμε αύριο».

Για τη European Super League: «Είμαστε πολύ ξεκάθαροι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Παραμένουμε στην ίδια θέση. Μας αρέσει να παίζουμε στο Champions League και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου και το πάθος που φέρνουν στο παιχνίδι είναι ο κύριος λόγος που τους ανήκει αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να τους φροντίσουμε, η γνώμη τους είναι πολύ σημαντική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς