19.9 C
Athens

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει διαδικτυακά το ντέρμπι αιωνίων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

Μέσω της συχνότητας του ErtSports1 από το web tv της θα μεταδώσει η ΕΡΤ τον κρίσιμο προημιτελικό στο Κύπελλο μπάσκετ γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12, 13:00).

Σε σχετική της ενημέρωση η ΕΟΚ ενημερώνει για το πρόγραμμα του μεγάλων αγώνα στην έδρα των Πρασίνων, όπως και για τους άλλους τρεις προημιτελικούς με φόντο την τελική τετράδα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει εξασφαλίσει ήδη τη θέση του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ:

«Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Γυναικών είναι προ των πυλών. Ένα εισιτήριο για τους ημιτελικούς βρίσκεται ήδη στα χέρια του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τα άλλα τρία θα δοθούν το διήμερο 23 και 24 Δεκεμβρίου.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου στις 13.00 και θα μεταδοθεί από την ERTSports 1. Σήμερα στις 17.30 θα μιλήσουν στην εκπομπή SportNews η Διονυσία Αλεξανδρή από τον Παναθηναϊκό και η Ελεάννα Χριστινάκη από τον Ολυμπιακό. Δύο αθλήτριες που έχουν κοινή πορεία ετών στην Εθνική Ομάδα.

Οι αγώνες Ελευθερία Μοσχάτου-Πρωτέας Βούλας και Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν στις 23/12 και θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/@hellenicbf)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς