20.6 C
Athens

Γκριγκόνις: Η Μονακό έκανε τα πάντα για να μας αφήσει να κλέψουμε το ματς, η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν

Ο Λιθουανός ήρωας του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι τα λάθη της Μονακό έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του να επιστρέψει στο ματς, κάνοντας λόγο για τη «μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν»

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο απόλυτος ήρωας του Παναθηναϊκού στη νίκη-απόδραση από το Μονακό, καθώς χάρη στο δικό του buzzer-beater οι Πράσινοι πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό» που τους δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Μονακό – Παναθηναϊκός 90-91: Μεγάλο διπλό με τρομερό buzzer beater Γκριγκόνις

Ο Λιθουανός άσος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στα σουτ του τελευταίου δευτερολέπτου που έχει πετύχει στην καριέρα του, αναφέροντας πως δεν ξεπερνούν τα 5, ενώ για το ματς σχολίαζε πως «ήταν η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν».

Αναλυτικά τα λόγια του στην κάμερα της NOVA:

Για το πόσες φορές έκανε το ίδιο πράγμα: «Στην καριέρα μου δεν ξέρω, αλλά μάλλον 4-5 φορές, δεν είναι τρελός αριθμός. Είμαι απλά πολύ ευλογημένος που για παράδειγμα σήμερα, όλα πέρασαν μέσα από το χάος και ο Ντίνος μου πάσαρε και το έβαλα, ήταν καλό σουτ. Είμαι απλά ευλογημένος και χαρούμενος.

Δεν θέλω να βιάζομαι. Απλά πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας, επίσης και εντός. Αλλά τα εκτός έδρας είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά σήμερα είμαστε απλά χαρούμενοι».

Για το πώς θα περιέγραφε το παιχνίδι: «Μία ληστεία . Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν. Πολλά πράγματα έγιναν. Μπορώ να μιλάω για το παιχνίδι για ώρες. Κλέψαμε αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τα πάντα για να μας αφήσουν να κλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά τελικά ήμασταν τυχεροί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς