23.2 C
Athens

Ίντερ – Μπολόνια 1-2: Απίστευτη πρόκριση για την ομάδα του Λυκογιάννη με ανατροπή στην παράταση

Μετά τη Νάπολι και η Ίντερ αποκλείστηκε στο Coppa Italia αφού η Μπολόνια του βασικού Μπάμπη Λυκογιάννη πέταξε εκτός τους Νερατζούρι με επιβλητική ανατροπή στην παράταση και μάλιστα μέσα στο Μεάτσα

Η Μπολόνια σόκαρε την Ίντερ και με ανατροπή στην παράταση (1-2) πήρε τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ιταλίας.

Η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη που αγωνίστηκε και τα 120 λεπτά της αναμέτρησης, κατάφερε να κάνει μια τεράστια ανατροπή στην παράταση παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ με την έναρξη της.

Οι Νερατζούρι ήταν καλύτεροι στην κανονική διάρκεια του αγώνα και δεν σταμάτησαν να πιέζουν αλλά το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πήγαν στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι φάνηκε να λυτρώνονται με το γκολ του Κάρλος Αουγκούστο στο 90+2′.

Ωστόσο η Μπολόνια δεν τα παράτησε στιγμή και σόκαρε τους Νερατζούρι χτυπώντας δύο φορές σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά ο Μποκέμα έφερε το ματς στα ίσια στο 112′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εντόι ολοκλήρωσε με άψογο πλασέ την αντεπίθεση της ομάδας του για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς