18.2 C
Athens

Με το «δεξί» η Ρεάλ Μαδρίτης για νέο τρόπαιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με νίκη απέναντι στη Ρόμα την υπεράσπιση του τίτλου της

Με νίκη ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της η Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με 3-0 της Ρόμα στο ντέρμπι της πρεμιέρας του έβδομου ομίλου του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε από το ξεκίνημα τις διαθέσεις της και «απείλησε» με τους Μπέιλ (4’), Ίσκο (8’) και την κεφαλιά του Ράμος στο 38’.

Τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με την εκτέλεση φάουλ του Ίσκο. Έτσι έγινε ο πρώτος Ισπανός ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο Champions League με την φανέλα της μ’ αυτόν τον τρόπο.

Στο 58’ η πρωταθλήτρια Ευρώπης διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Μόντριτς έδωσε ασίστ στον Μπέιλ κι αυτός δεν δυσκολεύθηκε να στείλει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαριάνο Ντίας διαμόρφωσε το 3-0, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του με την φανέλα των «μερένγκες».

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ίσκο ,Κρόος, Μπενζεμά (62’ Ασένσιο), Μόντριτς (85’ Σεμπάγιος), Μπέιλ (73’ Μαριάνο Ντίας),
Ρόμα: Όλσεν, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροφ, Ζανιόλο (54’ Πελεγκρίνι), Ενζονζί (69’Σικ), Ντε Ρόσι, Ελ Σαραουί (62’ Περότι), Τζέκο, Ουντέρ

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου είναι :

  1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-0)
  2. Βικτόρια Πλζεν 1 (2-2)
  3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (2-2)
  4. Ρόμα 0 (0-3)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς