23.3 C
Athens

Μπακς – Σπερς 132-119: Ο ρέκορντμαν Γιάννης μοίραζε, ο Λίλαρντ εκτελούσε και τα Ελάφια νίκησαν ξανά (vid)

Τα Ελάφια αγρίεψαν και με τον Γιάννη να γράφει νέα ιστορία με επίδοση-ρεκόρ στις ασίστ έχοντας άξιο συμπαραστάτη των Λίλαρντ των 20.000+ πόντων πλέον στο NBA, έκαμψαν την αντίσταση των Σπερς, που πάνε από το κακό στο χειρότερο

Ποιος θα σταματήσει αυτή τη δυάδα; Ελπίζουμε κανείς, μέχρι το τέλος του δρόμου…

Ο λόγος για τους «καυτούς» Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ, με τον πρώτο να δημιουργεί με επίδοση – ρεκόρ στην καριέρα του στο NBA (16 ασίστ) και τον δεύτερο να σταματάει στους 40 πόντους «σπάζοντας» το φράγμα των 20.000 στην μέχρι τώρα πορεία του στο NBA, στη νέα νίκη των Μπακς με 132-119 επί των Σπερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το δεύτερο τριπλ νταμπλ της χρονιάς, εστιάζοντας το παιχνίδι του στην δημιουργία πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας με 16 ασίστ, αλλά και season low στο σκοράρισμα με 11 πόντους.

Πήρε μόλις 12 προσπάθειες (4/12) και είχε 3/6 βολές, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα άλλο αφού σκόραρε δίχως σταματημό ο Λίλαρντ. Με 14 ριμπάουντ συμπλήρωσε το τριπλ νταμπλ σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λίλαρντ, από την άλλη, πέτυχε ρεκόρ σεζόν και έφτασε τους 20.034 πόντους στην επαγγελματική του καριέρα, ο μόλις 51ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που τα καταφέρνει.

Οι Σπερς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Γουεμπιανιάμα, υπέστησαν την 20η ήττα τους σε 21 ματς και βρίσκονται στην τελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς