18.3 C
Athens

Ουράβα – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Έκανε… προπόνηση και διεκδικεί το τρόπαιο κόντρα στη Φλουμινένσε

Έτοιμη να διεκδικήσει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ιστορίας της είναι η Μάντσεστερ Σίτι που σε ρυθμούς… προπόνησης – και παρά την απουσία του Έρλινγκ Χάλαντ – επιβλήθηκε με 0-3 της Ουράβα χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση (οι Ιάπωνες είχαν από μία άστοχη και χωρίς τύχη τελική σε κάθε ημίχρονο).

Οι πρωταθλητές Αγγλίας προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Χόιμπρατεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και ο Κόβατσιτς στο 52′ διπλασίασε το προβάδισμα για να έρθει στο 59′ ο Μπερνάρντο Σίλβα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσει στον τελικό της Παρασκευής το τρόπαιο απέναντι στη Φλουμινένσε, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κατακτήσουν το πρώτο τους στην παρθενική τους συμμετοχή στη διοργάνωση.

ΟΥΡΑΒΑ: Νισικάουα, Σεκίνε, Χόιμπρατεν, Σολτς, Ακιμότο, Ίτο (57′ Ογκιγουάρα), Ιγουάο (77′ Σιμπάτο), Οκούμπο (57′ Σαλκ), Γιασούι, Κοϊζούμι (64′ Νακαζίμα), Καντέ (64′ Λίνσεν)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (77′ Σέρχι Γκόμεθ), Ακάντζι (64′ Γκβάρντιολ), Ακέ, Κόβατσιτς, Ρόδρι (77′ Φίλιπς), Νούνες, Μπερνάρντο Σίλβα (64′ Μπομπ), Γκρίλις, Φόντεν (64′ Άλβαρες)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς