27.7 C
Athens

Εισιτήρια τέλος για το Final Four στο Βερολίνο: Η Euroleague ανακοίνωσε sold out σε λιγότερο από 4 ώρες!

Διατέθηκαν όλα τα διαθέσιμα για τον κόσμο εισιτήρια ενόψει του Final-4 στο Βερολίνο τον ερχόμενο Μάιο: Ποιες είναι οι εναλλακτικές για αγορά εισιτηρίου και πόσα «μαγικά χαρτάκια» θα μοιραστούν στους τέσσερις φιναλίστ

Εισιτήρια ήταν και… πάνε για το Final Four του Βερολίνου, που θα φιλοξενηθεί στην εντυπωσιακή Mercedes Benz Arena τον ερχόμενο Μάιο (24-26/5).

Όπως ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο σάιτ της η Ευρωλίγκα, όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, οι φίλαθλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 4 ώρες για να εξαντλήσουν τα περίπου 11.000 διαθέσιμα εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου Μαϊου στην γερμανική πρωτεύουσα.

Σημειώνεται ότι αν κάποιος έχει προμηθευτεί εισιτήριο και τελικά δεν μπορεί για διάφορους λόγους να δώσει το «παρών», τότε μπορεί να το μεταπουλήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της EuroLeague.

Επίσης, βάσει πρωτοκόλλου, κάθε μία από τις 4 φιναλίστ αναμένεται να παραλάβει από 600 εισιτήρια για να καλύψει της ανάγκες της στο Final Four, ενώ δεδομένα κάποια θα διατεθούν σε χορηγούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς