22.4 C
Athens

Λαπόρτα για Τσάβι: «Έχει όλη μου την εμπιστοσύνη, αν δεν κατακτήσουμε τίτλους θα πάρουμε αποφάσεις»

Τη στήριξη του τουλάχιστον για την ώρα στο πρόσωπο του Τσάβι έδειξε ο Ζουάν Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και έχει μείνει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας ωστόσο να τονίζει πως ο Τσάβι έχει την εμπιστοσύνη του.

Εκεί πάντως που άφησε τα πάντα ανοιχτά, είναι για μετά το τέλος της σεζόν και εφόσον οι Μπλαουγκράνα δεν κατακτήσουν τίτλους.

Αναλυτικά:

«Έχει όλη μας την εμπιστοσύνη και το αξίζει. Όταν δίνεις σε κάποιον εμπιστοσύνη, δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Η εμπιστοσύνη που έχουμε στον Τσάβι είναι απόλυτη.

Πέρα από τις γνώσεις του, είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά έχει και την αρετή να είναι ανθεκτικός άνθρωπος που προστατεύει τους παίκτες του, κάτι που λέει πολλά για εκείνον.

Χρειάστηκε επίσης, να ξεπεράσει πολλές αντιξοότητες αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμών και τις ξεπερνά. Στις αναλύσεις που κάνει μετά τον αγώνα είναι υπέροχος, του το λέω όταν ακούω μια από τις συνεντεύξεις Τύπου του.

Υπάρχουν πάντα συνέπειες στην ήττα. Αν δεν κατακτήσουμε τίτλους αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, αυτές που χρειάζεται περισσότερο ο σύλλογος, με βάση όσα έχουν γίνει. Το γεγονός είναι ότι είμαστε ζωντανοί σε όλες τις διοργανώσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς