21.7 C
Athens

Ρουβίκωνας «τρολάρει» Παπακώστα: Με παρακολουθούσατε, ξέφυγα και φωτογράφισα τη βρετανική πρεσβεία

Η υπουργός είπε ότι παρακολουθεί τα ηγετικά μέλη της οργάνωσης και θα τους στείλει το λογαριασμό και ένας εξ αυτών της… απάντησε

Την πρόθεσή της να στείλει τον «λογαριασμό» στα ηγετικά μέλη του «Ρουβίκωνα», τα οποία βρίσκονται υπό παρακολούθηση, για τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει, έκανε γνωστή σήμερα το πρωί, μέσω του ΣΚΑΪ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά της για την έως τώρα αντιμετώπιση της συλλογικότητας από την Αστυνομία.

Η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι η δράση του «Ρουβίκωνα» προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της με τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές περιουσίας.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης δεν άφησε τις δηλώσεις της αναπάντητες. Με ανάρτησή του στο Facebook, επιβεβαιώνει ότι παρακολουθείται από την Ασφάλεια, επισημαίνει όμως ότι χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να διαφύγει της προσοχής τους και να κατευθυνθεί ανενόχλητος στην βρετανική πρεσβεία, από την οποία τράβηξε φωτογραφικά πλάνα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που φωτογράφισε η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο Facebook. Από σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε. Το δόγμα της παρακολούθησής μου από την Ασφάλεια άλλαξε. Πλέον, δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν πού πάω, αλλά με πηγαίνουν… συνοδεία, περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές. Μέχρι εδώ όλα καλά, το περίμενα, ξέρω πώς πάει το παιχνίδι. Σε 13 λεπτά τους ξέφυγα. Και παραθέτω στην επόμενή μου ανάρτηση τρεις φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε. Για την γνησιότητα της μέρας (ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς