20.9 C
Athens

Καρβαλιάλ: Είχα προσπαθήσει να πάρω παίκτες της Φερεντσβάρος σε ομάδες μου, δύσκολη υπόθεση η πρόκριση

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τοποθετήθηκε για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος και αναφέρθηκε στην ποιότητα των Ούγγρων, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για εύκολο αντίπαλο και η πρόκριση αναμένεται να είναι δύσκολη υπόθεση.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο Olympiacos TV:

«Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτή τη φάση, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Η Φερεντσβάρος είναι μία ομάδα που γνωρίζω καλά, έχει έναν καλό προπονητή, πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια πάει καλά. Όποιος αντίπαλος και να τύχαινε στον Ολυμπιακό είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας, να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.

Πρέπει να εστιάσουμε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και του προπονητή και όχι τόσο στα αποτελέσματα που έχουν φέρει, γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η Φερεντσβάρος είναι μία ομάδα που γνωρίζω καλά, έχω ασχοληθεί με τους παίκτες της, γιατί έχω προσπαθήσει να τους πάρω στις ομάδες που βρισκόμουν. Ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, θα είναι δύσκολη υπόθεση η πρόκριση, έχουμε την φιλοδοξία, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε, σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολο αντίπαλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς