17.1 C
Athens

Αντσελότι: Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον Αλάμπα

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι το νέο θύμα τραυματισμού στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Ρεάλ: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον Αλάμπα

Η Βασίλισσα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του, στις οποίες εξέφρασε επίσης τη λύπη του για τον τραυματισμό του Αλάμπα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό που έπαθε ο Νταβίντ. Ποτέ δεν είχα στην καριέρα μου τρεις παίκτες με χιαστό μέσα σε τρεις μήνες. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι κάνουμε εδώ και τόσο καιρό με τόσες απουσίες. Έχουμε ήδη καταφέρει περισσότερα από όσα περίμεναν όλοι. Παρά τα προβλήματα, αυτή η ομάδα συνεχίζει να παλεύει, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δείχνει αφοσίωση και χαρακτήρα. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι μεταγραφικά τις επόμενες ημέρες».

Για τη θέση του στόπερ από εδώ και πέρα: «Η πρώτη επιλογή είναι ο Τσουαμενί. Έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκεί και έχει ανταποκριθεί πολύ καλά. Μπορεί να μην είναι η φυσική του θέση, αλλά είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πιστεύω πως μπορεί να καλύψει το κενό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς