14.3 C
Athens

Βαθμό η Χόφενχαϊμ, ρεκόρ ο Νάγκελσμαν

Η γερμανική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πρώτο παιχνίδι της σε φάση ομίλων του Champions League

Με τον βαθμό της ισοπαλίας συμβιβάστηκε η Χόφενχαϊμ στο πρώτο παιχνίδι της στην ιστορία της σε φάση ομίλων του Champions League. Οι Γερμανοί απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ.

Παράλληλα ο προπονητής τους Γιουλιάν Νάγκελσμαν έγινε ο νεώτερος σε ηλικία που κάθισε στον πάγκο ομάδας που συμμετέχει στους ομίλους. Συγκεκριμένα είναι 31 ετών και 58 ημερών.

Η Χόφενχαϊμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με το πλασέ του Γκρίλιτς μετά από συνδυασμό με τον Μπίτενκουρτ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 28’ με την εξαιρετική ατομική προσπάθεια και το πλασέ του Ισμαΐλι.

Οι Γερμανοί πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 38’ όταν ο Νόρντβαϊτ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από λανθασμένη έξοδο του Πιατόφ.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ισοφάρισε σε 2-2 στο 81’ με το μακρινό σουτ του Μαϊκόν, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιατόφ, Μπούτκο, Χοχολάβα, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Αλάν Πάτρικ (76’ Μαϊκόν), Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Μπόλμπατ (57’ Κοβαλένκο), Ζούνιορ Μοράες
Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Νόρντβαϊτ, Φογκτ, Πος, Καντεράμπεκ, Γκρίλιτς, Σουλτς, Μπίτενκουρτ (64’ Ντεμιρμπάι), Σαλάϊ (75’ Ζούμπερ), Κράμαριτς (85’ Νέλσον), Ζοέλιντον

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς