22.7 C
Athens

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Πρωτάθλημα στην άρση βαρών Γυναικών, 1.720 τίτλοι»

Τίτλο στο πρωτάθλημα άρσης βαρών Γυναικών πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός ΑΟ, με τον Πράσινο Ερασιτέχνη να ενημερώνει για τον 1.720ό τίτλο του και για το δεύτερο τίτλο που κατακτά στο συγκεκριμένο άθλημα μετά το 2021.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

«Η γυναικεία ομάδα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Λιτόχωρο και ο Σύλλογος πανηγύρισε τον 1720ο τίτλο του!

Τεράστια εμφάνιση από τις γυναίκες του Παναθηναϊκού στην άρση βαρών που κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και επανέλαβαν το κατόρθωμα του 2021.

Ο κόουτς Κώστας Σαλπιγγίδης και η τιμ μάνατζερ Κυριακή Γαλάνη είδαν πανευτυχείς τις γυναίκες του τμήματος να πραγματοποιούν σπουδαίες εμφανίσεις και με τις άρσεις τους να φέρνουν τον 28ο επίσημο τίτλο για το τμήμα άρσης βαρών του Συλλόγου.

Οι «πράσινες» πρωταθλήτριες είναι οι εξής: Σάλπιγγίδου Λαμπρινή, Κωνσταντινίδη Δέσποινα (59kg), Κορέτα Μαρίνα, Δέτση Κυριακή(64kg), Λιόνα Κατερίνα (71kg), Ελευθεράκη Μικαέλα (76kg), Μιχαηλίδη Δάφνη, Τσουτσάνη Αλεξάνδρα(81kg) και Σκουφίτσα Ειρήνη (+87kg)»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς