21.5 C
Athens

Άρης: Το σενάριο για Λάζαρο – Καλαμάτα και η αλήθεια

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της πλούσιας καριέρας του και λογικό επόμενο είναι να πληθαίνουν τα σενάρια που τον θέλουν είτε να αναζητά τον επόμενο και τελευταίο σταθμό της καριέρας του είτε να κρεμάει τα παπούτσια του.

Αυτό που ακούγεται έντονα τελευταία είναι το δεδομένο και πραγματικό ενδιαφέρον της Καλαμάτας για να κάνει δικό της τον πολύπειρο Έλληνα άσο, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον Άρη.

Πάντως, από την πλευρά του ίδιου για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόθεση αποχώρησης από τους Θεσσαλονικείς. Νιώθει καλά στον Άρη, θέλει να βγάλει τη φετινή σεζόν πάρα τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Άκη Μάντζιο και Θόδωρο Καρυπίδη.

Στο μυαλό του παίζουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι να σταματήσει το ποδόσφαιρο με τον Άρη ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του και το δεύτερο να συνεχίσει όντως στην Καλαμάτα, σε ένα πιο χαμηλό επίπεδο, αφού το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν έχει σβήσει ακόμα. Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική του απόφαση, που όπως φαίνεται θα παρθεί οριστικά το ερχόμενο καλοκαίρι κι όχι από τον Γενάρη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς