19.1 C
Athens

Ο Μάικ Τζέιμς τα είπε όλα μέσα σε λίγες λέξεις για την ρατσιστική συμπεριφορά οπαδού στο Ολυμπιακός – Βαλένθια

Μια παράγραφος του Μάικ Τζέιμς ήταν αρκετή για να δώσει την πιο κατάλληλη απάντηση σε όσους ανεγκέφαλους θεωρούν ότι η αγορά ενός εισιτηρίου σου δίνει το δικαίωμα να λες ο, τι θες εις βάρος των πρωταγωνιστών.

Ο Αμερικανός γκαρντ κλήθηκε να σχολιάσει μέσω X – πρώην Twitter – το ρατσιστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός – Βαλένθια, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να δείχνει άμεσα αντανακλαστικά αποκλείοντας για πάντα από το ΣΕΦ τον φερόμενο ως φίλαθλο της ομάδας.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τέλος το ΣΕΦ για τον «φίλαθλο» της ομάδας μας, ενάντιοι σε κάθε μορφή ρατσισμού

Ο Τζέιμς έφερε ως παράδειγμα μια οδηγία που δέχθηκε από έναν διαιτητή κατά τη διάρκεια του Φενέρ – Μονακό απαντώντας με νόημα σε σχετική ανάρτηση δημοσιογράφου για τα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο φαληρικό γήπεδο:

«Ο διαιτητής στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε μου είπε πως δεν μου επιτρέπεται να κοιτάω προς το κοινό. Όμως, ο κόσμος μπορεί να πει ό,τι θέλει σε εμένα, γιατί αγόρασε ένα εισιτήριο. Αυτός είναι ένας απαίσιος τρόπος να βλέπεις τον αθλητισμό. Το γεγονός πως αγόρασες ένα εισιτήριο δεν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι μ@λ@κ@ς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς