16.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά αμφίβολος για Τρίπολη ο Ζίβκοβιτς

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το 2023 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους «16» του UEFA EuropaConference League. Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» άφησαν πίσω τους τη νίκη με 4-2 επί της Ελσίνκι και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (Κυριακή 17/12, 17:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης απέναντι στην πρωταθλήτρια Φιλανδίας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, έπαιξαν οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι η συμμετοχή του στο ματς του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Το Σάββατο (16/12) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Τρίπολη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς