19.1 C
Athens

«Άγνωστη λέξη γι’ αυτούς η ηθική»: Το χοντρό καρφί Μπαφέ στους υπονόμους της δημοσιογραφίας

Το μήνυμα του Χρήστου Μπαφέ στους γνωστούς και μη εξαιρετέους που στοχοποίησαν ξανά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μετά το ματς με τη Βαλένθια, με σαφέστατες αιχμές στον δημοσιογραφικό υπόνομο της χώρας

Ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media προκειμένου να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους λίγες ώρες μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, όπου πέρα από την ήττα των Ερυθρολεύκων είχαμε και την ρατσιστική επίθεση ενός φερόμενου ως οπαδού της ομάδας, την οποία καταδίκασε αμέσως η ερυθρόλευκη ΚΑΕ απαγορεύοντας διά βίου την είσοδο στο ΣΕΦ στον συγκεκριμένο φίλαθλο.

Ο Χρήστος Μπαφές έκανε λόγο για δολοφόνους χαρακτήρων, αναφερόμενος στους υπονόμους της δημοσιογραφίας, που βρήκαν την ευκαιρία και έπιασαν πάλι δουλειά, ενώ ξεκαθάρισε ότι η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα στον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά με αφορμή τις νέες αήθεις αναφορές του γνωστού δημοσιογραφικού βόθρου, που αναίτια επιτέθηκε ξανά στον μόνιμο στόχο, Γιώργο Μπαρτζώκα, συνεχίζοντας την γνωστή εργολαβία του.

Αναλυτικά η σχετική του ανάρτηση:

«Οι δολοφόνοι» χαρακτήρων έπιασαν και πάλι δουλειά. Δεν τους είναι δύσκολο από τη στιγμή που η ηθική είναι άγνωστη λέξη για αυτούς. Η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτα στον Ολυμπιακό και κανείς δεν το έχει νιώσει αυτό περισσότερο από μένα. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Ενωμένοι με αυτούς που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς