20.6 C
Athens

Μουμπρού: Πήραμε αυτοπεποίθηση επειδή δεχθήκαμε 26 πόντους στο ημίχρονο, περιμέναμε δύσκολο βράδυ

Ο Άλεξ Μουμπρού συνεχάρη τους παίκτες του στη Βαλένθια για την άμυνα κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως μέσα από αυτή, η ομάδα του κέρδισε αυτοπεποίθηση και έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως δεν περίμενε η ομάδα του να κερδίσει στο ΣΕΦ με 63 πόντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξαρχής είχαμε τραυματισμούς, όπως είχε και ο Ολυμπιακός. Ο Γκος επέστρεψε μετά από καιρό, θεωρώ πως και οι δυο ομάδες πάνω κάτω είχαν τους ιδίους τραυματισμούς. Εμείς ήρθαμε εδώ για να παλέψουνε σκληρά, θέλαμε να ξεκινήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και αυτό κάναμε καθώς δεχθήκαμε 26 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός αυτός μας έδωσε αυτοπεποίθηση και συνεχίσανε με το ίδιος πάθος και με την ίδια προσήλωση στην άμυνα αι καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη».

Για αν θα πίστευε ότι με 63 πόντους θα κέρδιζε το παιχνίδι πριν έρθει στο ΣΕΦ: «Φυσικά και όχι θέλω να είμαι ειλικρινείς. Ουσιαστικά ήρθαμε απέναντι σε μια ομάδα με ένα σπουδαίο προπονητή, ομάδα επίπεδου φάιναλ φορ έτοιμοι να υποφέρουμε. Πραγματικά περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμά, όμως οι παίκτες πίστεψαν, έπαιξαν σπουδαία άμυνα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς