18.2 C
Athens

Συγκλονίζει ο Ρίτσαρντς: «Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο, ερχόταν ένα ακόμα – Ευγνώμων στον Ολυμπιακό»

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος αναφέρθηκε στα διαδοχικά χειρουργεία και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέχρι να επιστρέψει και να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα και η συγκεκριμένη στιγμή θα του μείνει αξέχαστη καθώς επέστρεψε μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και τα τρία χειρουργεία.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε ο άλλοτε παίκτης της Μπάγερν στο OlympiacosTV αποκαλύπτοντας τα όσα δύσκολα βίωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στο OlympiacosTV:

«Είναι φανταστικό που έπαιξα ξανά. Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρις ότου δεν το έχεις. Δεν καταλαβαίνεις το πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να στερηθείς. Είμαι ευτυχισμένος.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Το πιο δύσκολο ήταν οι 3 επεμβάσεις. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο ερχόταν ένα ακόμα. Ένα 2ο χειρουργείο. Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά. Ευτυχώς ήμουν πολύ δυνατός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω ξανά.

Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα, βοήθησα και φόρεσα αυτή τη φανέλα και αυτό το σήμα και εύχομαι να συμβεί αυτό πολλές φορές ακόμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς