21.5 C
Athens

Μητσοτάκης για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας: «Χρειάζονταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις»

Ο πρωθυπουργός σχολίασε από τις Βρυξέλλες για τα νέα μέτρα ότι χρειάζονταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις και η αποτελεσματικότητα θα φανεί στην πορεία

Βέβαιος πως το κλείσιμο των γηπέδων στο ποδόσφαιρο θα αποδώσει ως μέτρο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συμμετείχε στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες και στο πλαίσιο αυτής τοποθετήθηκε για τα μέτρα της κυβέρνησης τονίζοντας πως χρειάζονταν τολμηρές παρεμβάσεις και η ορθότητα αυτών θα φανούν στην πορεία.

«Όταν παίρνουμε αποφάσεις στην κυβέρνηση δεν μετράμε τη δημοτικότητα των αποφάσεων. Δεν κάνουμε πολιτική με γνώμονα τις δημοσκοπήσεις. Είναι σαφές ότι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είχαν φτάσει σε ένα σημείο όπου χρειάζονταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις. Είναι επίσης σαφές πως τα μέτρα που είχαμε πάρει δεν ήταν αρκετά. Από εκεί και πέρα, η ορθότητα των μέτρων μας θα φανεί στην πορεία, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε τη δημόσια τάξη και να επιτρέψουμε στους Έλληνες να απολαμβάνουν την ομορφιά του ποδοσφαίρου μακριά από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς