21.7 C
Athens

Καντέρ για Αταμάν: «Έκανε τραγική δουλειά στην εθνική ως προπονητής και ως άνθρωπος»

Με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τον Εργκίν Αταμάν μίλησε ο Ενές Καντέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα BasketNews.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο 31χρονος είναι ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στην πρόσφατη του συνάντηση στην Αθήνα συναντήθηκε με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Καντέρ δεν είχε να πει πολλά καλά λόγια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως μπορεί να είναι καλός στη δουλειά του αλλά όχι το ίδιο και ως άνθρωπος. Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με τον ίδιον αρνήθηκε κάθε προσέγγιση για συνεργασία από πλευρά Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα πράγμα για τον Αταμάν είναι ότι είναι καλός προπονητής, αλλά δεν είναι καλός άνθρωπος. Όταν ο Ερντογάν ήρθε τελευταία φορά στην Ελλάδα, ήταν από τα πρώτα άτομα που του έσφιξαν το χέρι. Ήταν επίσης προπονητής της εθνικής Τουρκίας, και έκανε τραγική δουλειά και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Οπότε, δεν θέλω να παίξω για αυτόν. Προσπάθησε να με φέρει στις ομάδες του πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά μόνο και μόνο λόγω του χαρακτήρα του, δεν ήθελα να παίξω για αυτόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς