20.6 C
Athens

Μουμπρού: Ο Ολυμπιακός παίζει όλο και καλύτερα, έχει διαρκή βελτίωση

Ο Άλεξ Μουμπρού ενόψει του αγώνα της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό δήλωσε πως το ΣΕΦ αποτελεί μια πολύ δύσκολη έδρα και οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και βελτιωμένη εικόνα παιχνίδι με παιχνίδι.

Παρά τις απουσίες της ομάδας του, ο Ισπανός είναι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα.

«Παίζουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία η οποία θα βάλει στο παιχνίδι της και δύο παίκτες σαν τον Γκος και τον Πετρούσεφ, οι οποίοι θα την κάνουν πιο δυνατή. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και στο γήπεδό του είναι ακόμα πιο δυνατός. Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακό είναι και καλύτερος.

Παρουσιάζει συνέχεια βελτίωση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα για να σταματήσουμε τα επιθετικά τους «όπλα» και να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε στην άμυνά τους. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά έχουμε και αγωνιστικά προβλήματα που μας κάνουν να υποφέρουμε. Χρειαζόμαστε την νίκη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πάρουμε», υποστήριξε χαρακτηριστικά πριν την αναμέτρηση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς