20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Το πλάνο Καρβαλιάλ για την ευρωπαϊκή συνέχεια των Πειραιωτών

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα (14/12) τη μεγάλη ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ταξίδι μέσω του Conference League, υποδεχόμενος την Μπάτσκα Τόπολα στο άδεια Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο των Ερυθρολεύκων, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια και μετά τον Δεκέμβριο, σε ένα σκληρό και κρύο περιβάλλον στο άδειο λόγω τιμωρίας – από την κυβέρνηση – φαληρικό γήπεδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δοκιμάσει αρκετές τακτικές στο πρώτο του διάστημα στον Πειραιά και με μια περίεργη συνθήκη λόγω της αναβολής της 14ης αγωνιστικής στη Super League, ετοίμασε το πλάνο πρόκρισης βασιζόμενος στις πιο ποιοτικές μονάδες του ρόστερ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και με δεδομένες τις απουσίες των Σκάρπα, Πορόσο και Φρέιρε, οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία και την τετράδα Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη και Ορτέγκα στην άμυνα.

Έσε και Μαντί Καμαρά θα συνθέσουν τη δυάδα στα χαφ, με τους Φορτούνη – Ποντένσε στα άκρα και τον Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί στη γραμμή κρούσης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δανός Μάρτεν Κρογκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς