22.8 C
Athens

Μπακς – Πέισερς 140-126: Επικός Γιάννης, διέλυσε με ανεπανάληπτο ρεκόρ καριέρας την Ιντιάνα (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο απόλυτος μπασκετικός θεός των Μπακς έγραψε ιστορία στη νίκη επί των Πέισερς, με μία εμφάνιση που θα μείνει για χρόνια χαραγμένη στη μνήμη του

Τι έκανες εξωγήινε Γιάννη! Επικό ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους και αδιανόητη στατιστική από τον Έλληνα αστέρα των Μπακς, στη νίκη των Ελαφιών με 140-126 επί των Πέισερς, σε μία βραδιά που θα θυμάται για χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τίναξε στον αέρα τα ρεκόρ με τους 64 πόντους που έβαλε στη νίκη-ρεβάνς από τον ημιτελικό του In-Season Tournament κατά των Πέισερς, έχοντας τρομερά ποσοστά ευστοχίας καθώς πέτυχε 20/25 δίποντα και 24/32 βολές (χωρίς τρίποντο αφού είχε 0/3), ενώ πρόσθεσε 14 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, ένα μπλοκ σε … μόλις 37 λεπτά συμμετοχής!

 

Ο Αντετοκούνμπο τέλειωσε με ένα εκπληκτικό +29 στα λεπτά που πάτησε στο παρκέ της αρένας των Μπακς και αποθεώθηκε από κοινό, συμπαίκτες και προπονητές.

 

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ πρόσθεσε 21 πόντους και έξι ασίστ, ο Μπόμπι Πόρτις έβαλε 19 από τον πάγκο του κόουτς Γκρίφιν κι ο Κρις Μίντλετον είχε 14, εννιά ριμπάουντ και επτά ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς