16.2 C
Athens

Ντέγκο: Δεν φοβόμαστε κανέναν, θέλω να κερδίσουμε

Ο Μασάι Ντέγκο στη συνέντευξη Τύπου για τον «τελικό» της Μακάμπι Χάιφα κόντρα στον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως το βρίσκει λογικό η ομάδα του να προπονείται πρώτα στο Ισραήλ και να μην κάνει τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως έχει τις σκέψεις του και θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να κερδίζουν και να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Conference.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα οι ομάδες στην Ευρώπη έρχονται 24 ώρες πριν τον αγώνα, όπως ακριβώς και η Ρεν. Και παρεμπιπτόντως αυτό δεν τους εμπόδισε καθόλου για να μας κερδίσουν. Πιστεύω ότι είναι καλό και για τους παίκτες. Θέλω να κερδίσω. Υπάρχει ένα θέμα ψυχής και χαρακτήρα εδώ, αλλά ερχόμαστε για να παίξουμε γενναία στο ματς.

Αυτοί χρειάζονται ακόμη και την ισοπαλία και εμείς χρειαζόμαστε νίκη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, μπορείς να βρεις γκολ ακόμα και στο 70ο λεπτό. Έχω τις δικές μου σκέψεις και τακτικές, δεν είναι πάντα δυνατό να τις συνδυάσω μαζί.

Όταν είναι δυνατό, το κάνω, όμως αύριο παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της. Ερχόμαστε για να κερδίσουμε στην Ελλάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς