19.1 C
Athens

Λάζετιτς για το άδειο Καραϊσκάκη: «Θα φαίνεται σαν φιλικό – Φαβορί ο Ολυμπιακός, τεράστιο όνομα στην Ευρώπη»

Ο Ζάρκο Λάζετιτς τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μπάτσκα Τόπολα με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στις άδειες εξέδρες. Ο Σέρβος προπονητής χαρακτήρισε φαβορί τους Ερυθρόλευκους αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για να κάνει την έκπληξη.

Για το άδειο Καραϊσκάκη δήλωσε ότι το ματς θα φαίνεται σαν φιλικό ενώ δεν είναι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

Για το γεγονός ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι απώλεια γενικώς για το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη συζήτηση εάν αποτελεί πλεονέκτημα ή όχι για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακό. Θεωρούσαμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας έδινε μεγαλύτερο κουράγιο. Θα φανεί σαν ένα φιλικό ματς, ενώ δεν είναι έτσι. Κρίνει μία πρόκριση. Δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για εμάς ούτε για τον Ολυμπιακό».

Για την αισιοδοξία που έχουν:
«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος, Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Είναι τεράστιο όνομα ο Ολυμπιακός στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς