18.1 C
Athens

Ποντένσε: Δεν μας αρέσουν τα κλειστά γήπεδα, προσπαθώ να γυρίσω στην καλή μου κατάσταση

Την απόφαση τα παιχνίδια της Super League να γίνονται χωρίς κόσμο στις κερκίδες για τους επόμενους δύο μήνες σχολίασε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι κανονικά στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για το αυριανό (14/12) παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στους Σέρβους. Ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, με τα ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ωστόσο να γίνονται κανονικά με κόσμο στις κερκίδες.

Τις εξελίξεις αυτές σχολίασε ο Ποντένσε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ επιπλέον μίλησε και για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος.

Αναλυτικά:

«Μέσα σε αυτή την κατάσταση υπάρχει κάτι θετικό. Επιτρέπει στους παίκτες να επικοινωνούν καλύτερα, βοηθάει η έλλειψη του θορύβου. Μπορούμε να το δούμε σαν πλεονέκτημα.

Σίγουρα είναι μία άσχημη κατάσταση, δεν μας αρέσει, θα μας θυμίζει την εποχή του COVID. Να δούμε τα θετικά σε κάθε περίσταση και αυτό είναι ένα από αυτά”, τόνισε ο Πορτογάλος εξτρέμ, ενώ για την εμφάνιση του στη Σερβία και το αν μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος παρόμοια εμφάνιση, είπε:

“Εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να επιστρέψω στην καλή κατάσταση. Εάν με βάλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να προσφέρω στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς