19.8 C
Athens

Οριστικά χωρίς Μπέρχβαϊν κόντρα στην ΑΕΚ ο Άγιαξ, παίζει ο Μπρόμπεϊ

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Στίβεν Μπέρχβαϊν θα στερηθεί στο αυριανό (14/12) σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο Άγιαξ υποδέχεται την Ένωση για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Conference League.

Τα ερωτηματικά που υπήρχαν από τις προηγούμενες μέρες για την κρίσιμη αναμέτρηση ήταν αυτά των Μπέρχβαϊν και Μπρόμπεϊ. 

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ο Φαν’τ Σιπ ξεκαθάρισε την κατάσταση τους, με τον προπονητή του Αίαντα να έχει μόνο τον έναν από τους δύο (Μπρόμπεϊ) στη διάθεση του για το ματς με τους Κιτρινόμαυρους.

«Ο Μπέρχβαϊν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς θα λείψει, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αύριο δεν θα αγωνιστεί. Ο Μπρόμπεϊ είναι έτοιμος. Προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν έχει πρόβλημα», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που ξέρει από την ΑΕΚ.

«Γνωρίζω μερικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τον Μάνταλο, τον Ρότα, τον Γαλανόπουλο και τον Αθανασιάδη».

Για την ανοδική πορεία του Άγιαξ με τον ίδιον στον πάγκο: «Εάν κάνουμε μια σύγκριση σε σχέση με πέντε εβδομάδες πιο πριν, νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα. Ήρθα στη μέση της σεζόν, χωρίς προετοιμασία. Δεν μπορώ να περιμένω ραγδαίες αλλαγές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς