18.8 C
Athens

Ο Γκριν ζήτησε συγγνώμη από τον Νούρκιτς: «Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω»

Συγγνώμη από τον Γιούσουφ Νούρκιτς ζήτησε ο Ντρέιμοντ Γκριν καθώς όπως είπε δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει.

Ο Γκριν προσπάθησε να πάρει θέση κοντά στη ρακέτα των Σανς σε επαναφορά των Ουόριορς από την πλάγια γραμμή και χωρίς ο Βόσνιος να τον πιέζει σε … τραγικό βαθμό ή να τον σπρώχνει σκληρά, ο Γκριν γύρισε και του έριξε μία δυνατή σφαλιάρα στο πρόσωπο!

O Ντρέιμοντ Γκριν χτύπησε (ξανά) αντίπαλο, σε μία συνήθεια που πλέον γίνεται λατρεία στο NBA (vid)

Ο παίκτης των Γουόριορς αναμένεται να τιμωρηθεί ξανά, αλλά δύσκολα θα βάλει μυαλό, έχοντας μπει πλέον στα 36 του χρόνια.

Μετά το ματς δήλωσε:

«Έκανα διάφορες κινήσεις για να “πουλήσω” το φάουλ. Είχα επαφή μαζί του. Όπως ξέρετε, δεν απολογούμαι για πράγματα που ήθελα να κάνω, αλλά ζητώ συγγνώμη στον Γιούσουφ (Νούρκιτς), γιατό δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Εκμαιεύω τα φάουλ με τα χέρια μου. Δεν πέφτα κάτω για να πάρω φάουλ, δεν κάνω φλόπινγκ. Ήθελα απλά να πάρω το φάουλ, γιατί με τραβούσε και όπως γύρισα, δυστυχώς τον χτύπησα.

Απολογούμαι ξανά στον Γιούσουφ, γιατί δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Ένα replay δεν δείχνει ποτέ καλό σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρω τις προθέσεις μου και η πρόθεσή μου (σσ. στην προκειμένη περίπτωση) ήταν να εκμαιεύσω το φάουλ. Όμως, δεν νομίζω ότι είμαι ακρετά ακριβής για να κάνω περιστροφή 360 μοιρών και να συνδεθώ με κάποιον. Οπότε ήταν ατυχές».

Θυμηθείτε τη φάση:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς