21.5 C
Athens

Παπαθεοδώρου: Το φεγγάρι και τα άστρα δεν είναι μαζί μας, είμαστε στεναχωρημένοι

Δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα του για την ήττα του Προμηθέα από την Ντιζόν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Οι Πατρινοί έχασαν την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη, η οποία ωστόσο δεν ήταν καταδικαστική σχετικά με την πορεία τους στο Basketball Champions League.

Ο προπονητής του Προμηθέα μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote TV, περιέγραψε με μία ατάκα τα όσα συνέβησαν στην ομάδα του στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Το φεγγάρι και τα άστρα δεν είναι μαζί μας. Είμαστε σίγουρα στεναχωρημένοι γιατι χάσαμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας το οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε παρά τα προβλήματά μας Αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ και πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς. Είναι το δεύτερο ματς που χάνουμε στην παράταση μέσα σε τρεις ημέρες. Παιχνίδια που είχαμε στα χέρια μας. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τις λιγότερες κατοχές ανέφερε: «Οι δύο παίκτες που τρέχουν τις περισσότερες κατοχές μας ήταν τραυματίες και έπρεπε να προσαρμοστούμε. Εμείς του αναγκάσαμε να παίξουμε σε λίγες κατοχές. Είχαμε καλή απόδοση στην άμυνα, αλλα οι εκτελέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε σε συνδυασμό με την αστοχία μας στις βολές. Παρόλα αυτά πρέπει να συγχαρούμε α παιδιά μας, που ήταν σήμερα μία διαφορετική ομάδα από αυτή που έχουμε παίξει έως τώρα. Δεν τα παρατήσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Εμείς τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε για τα Play-In του Ιανουαρίου, να είμαστε υγιείς και να εντάξουμε τους νέους παίκτες στο σύστημα».

Για τις απουσίες: «Ο τραυματισμός του Κάουαν δεν είναι κάτι σοβαρό και θα γυρίσει σύντομα. Ο Χέιλ θα επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς