17.3 C
Athens

Γρανάδα – Μπιλμπάο 1-1: Απόλυτη ισορροπία σε πένθιμο κλίμα

Στη… σκιά του θανάτου του φιλάθλου στη διάρκεια του αγώνα που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα, ανάμεσα στη Γρανάδα και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, στο «Λος Καρμένες».

Το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της LaLiga διακόπηκε προσωρινά το απόγευμα της Κυριακής (10/12) στο 18ο λεπτό, λόγω της ανακοπής που υπέστη ένας οπαδός στις εξέδρες.

Λίγο αργότερα οι δύο ομάδες και οι διαιτητές ενημερώθηκαν ότι ο φίλαθλος εξέπνευσε με συνέπεια να διακοπεί οριστικά ο αγώνας κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα με το γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς στο 6΄.

Το σκορ αυτό έμεινε σήμερα μέχρι το 55΄, όταν με το αυτογκόλ του Ρουίθ ντε Γαλαρέτα, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, με τη Γρανάδα να διατηρεί μεν το αήττητο εντός έδρας απέναντι στην Αθλέτικ για 4ο ματς (3-1-0), αλλά, δε, να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Μεδίνα, παράλληλα, συμπλήρωσε 13 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», ενώ αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε για 6ο ματς πρωταθλήματος αήττητη και παραμένει σταθερά στην πρώτη εξάδα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς