26.1 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ήμασταν κάπως ασόβαροι λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού, φανταστική ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά από την έδρα της Καρδίτσας με 83-54, παίζοντας στο ρελαντί, με αρκετές ανάσες στους βασικούς του παίκτες και το μυαλό στη Βαλένθια.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι σε ορισμένα σημεία του αγώνα οι παίκτες του ήταν κάπως ασόβαροι κυρίως λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο γεμάτο γήπεδο της θεσσαλικής ομάδας.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την φανταστική ατμόσφαιρα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, με οικογένειες και παιδιά. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Ελπίζω να ήταν το ίδιο και για τον κόσμο που είδε το ματς, παρότι δεν ήταν υψηλής ποιότητας», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών.

Και συνέχισε: Κατά κάποιο τρόπο κρίθηκε πάρα πολύ νωρίς, δεν είχε ανταγωνισμό το παιχνίδι και κάποιες στιγμές παρουσιαστήκαμε και εμείς λίγο ασόβαροι, κάνοντας πράγματα παραπάνω από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να παίξουμε απλά. Όπως και να έχει, η νίκη είναι αυτή που μετράει. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι τώρα. Εύχομαι στην Καρδίτσα καλή επιτυχία. Έπαιξε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και ελπίζω να πάρουν στη συνέχεια τις νίκες που θέλουν για να σωθούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς