19.7 C
Athens

Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Volley League με απόφαση του «εξαφανισμένου» Βρούτση!

Ο γενικώς εξαφανισμένος Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο κλειστό του Ρέντη για το ντέρμπι αιωνίων του Σαββάτου, σε μία απόφαση που έρχεται ως συνέχεια στο κλείσιμο του "Γ. Καραϊσκάκης" για το ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο των γηπέδων στη Super League για τους επόμενους δύο μήνες, αλλά και η διεξαγωγή – μόνο – του Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη, ήρθε κι αυτή του… εξαφανισμένου Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, που βάζει λουκέτο στο κλειστό του Ρέντη για το ντέρμπι αιωνίων το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια της Volley League.

Πρόκειται για άλλη μια απόφαση κατά του Ολυμπιακού, με την υπογραφή του Γιάννη Βρούτση, που τόσο καιρό σχεδόν ξεχάσαμε την ιδιότητά του ως Αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, αφού ήταν απών από κάθε σημαντικό γεγονός και εμφανίστηκε τώρα, για να κλείσει τις πόρτες του “Μ. Μερκούρη”, λίγες μέρες μετά τα επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ, απ’ όπου προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού.

Αναλυτικά η σχετική υπουργική απόφαση:

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς