17.7 C
Athens

Άδωνις Γεωργιάδης: Βαρύτατα εκτεθειμένος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης καταστρέφονται από τα επεισόδια

Ο σοβαρός τραυματισμός ενός 31χρονου αστυνομικού από τα επεισόδια στου Ρέντη την Πέμπτη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ βρίσκεται ακόμα στην επικαιρότητα.

Ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν κάποια θεσμική σχέση με τον αθλητισμό ή το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετούνται για το περιστατικό, με τον υπουργό Εργασίας να θεωρεί ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι «βαρύτατα εκτεθειμένος» αλλά και ότι οι πρόεδροι των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων καταστρέφονται από τα επεισόδια.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα απ’ όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και δείτε το βίντεο με τις σχετικές τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης καταστρέφονται από τα επεισόδια. Χάνει το προϊόν τους και οι επενδύσεις τους που βάζουν εκατομμύρια στις ομάδες τους. Οι πρώτοι που έχουν πραγματικά συμφέροντα να λυθεί αυτή η ιστορία είναι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι βαρύτατα εκτεθειμένος μετά την ανακοίνωση που έβγαλε και στην οποία υποστήριζε ότι τα επεισόδια έγιναν 500 μέτρα μακριά από το κλειστό γυμναστήριο. Επίσης βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίοι έκαναν λόγο για λάθος χειρισμούς από την αστυνομία μετά τις εκατοντάδες προσαγωγές που πραγματοποίησε και τελικά οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς