18.4 C
Athens

Το σκληρό μήνυμα του Τσους Ματέο στον Παναθηναϊκό: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Ταβάρες και Χεζόνια»

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τις ελληνικής προέλευσης φήμες που θέλουν τον Έντι Ταβάρες και τον Μάριο να αποχωρούν από τη Ρεάλ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Σχεδόν κάθε φορά που προκύπτει μια πολύ κακή εμφάνιση ή ένα αναπάντεχο κακό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, είτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είτε ο προσκείμενος… μιντιακός στρατός επιχειρούν να αλλάξουν την κουβέντα με υπονοούμενα απόκτησης διάσημων σταρ.

Τις τελευταίες μέρες τα ονόματα που έχουν την τιμητική τους είναι αυτά των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια, οι οποίοι κάνουν και φέτος εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, η κουβέντα αναζοπυρώθηκε μετά την παρέλαση των Ισπανών στο ΟΑΚΑ και το γεγονός πως ο Κροάτης αποθεώθηκε από την πράσινη εξέδρα.

Τα σενάρια αυτά έφτασαν στην Ισπανία και όταν ρωτήθηκε σχετικώς ο Τσους Ματέο, υπενθύμισε το μέγεθος της Ρεάλ και χαρακτήρισε αυτές τις φήμες «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Πράσινους…

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης για τις περιπτώσεις των Ταβάρες και Χεζόνια

«Δεν με νοιάζει τι λέγεται απ’ έξω. Οι άνθρωποί μου επικεντρώνονται σε αυτό που πρέπει να κάνουν, αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το ότι οι άνθρωποι μιλούν για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκπληκτικό, σημαίνει ότι έχουν μια καλή χρονιά και μια καλή σεζόν, ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να έχει έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες.

Είμαι σίγουρος ότι τους αρέσει να βρίσκονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους, διασκεδάζουν και φιλοδοξούν να κερδίσουν. Χρόνο με τον χρόνο το κάνουν έτσι. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μπορούμε να λέμε ότι φιλοδοξούμε να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς