20.7 C
Athens

Τακιανός: Είχαμε προβλήματα από τα φάουλ που φορτωθήκαμε, από δικά μας λάθη πήγε η διαφορά στο +7

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του από τα φάουλ που φορτώθηκε στάθηκε μεταξύ άλλων μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Φώτης Τακιανός.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στους προβληματικούς πράσινους ωστόσο στο τέλος λύγισε. Αυτό σύμφωνα με τον προπονητή των Ασπρόμαυρων έγινε από λάθη της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι μια εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορέσαμε λόγω της αμυντικής μας τακτικής να περιορίσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Είχαμε προβλήματα όπως την απουσία του Χάρινσον, τα φάουλ που φορτωθήκαμε, κάτι που μας δυσκολεύει απέναντι σε ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ. Επίσης, κάποια νεκρά διαστήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος. Από δικά μας λάθη πήγε στο +7 ο Παναθηναϊκός.

Χτίζουμε τη φιλοσοφία μας. Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ακολουθεί ένα ταξίδι, με απουσίες και ατυχίες τραυματισμών. Παίζεται η πρωτιά απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για να πάμε έτοιμοι 100%».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς