23.2 C
Athens

Η Ηλιούπολη λύγισε τα Χανιά και η Καλλιθέα επικράτησε της Καλαμάτας για να πατήσει στην κορυφή

Φωτιά έχει μπει στη μάχη για την κορυφή στο Β’ όμιλο της Super League 2, με τις Καλλιθέα και Ηλιούπολη να είναι οι μεγάλες κερδισμένες της αγωνιστικής.

Η Καλλιθέα πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Καλαμάτα με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μαρότα στο 86′ και πάτησε κορυφή, αφού είδε την Ηλιούπολη να λυγίζει επίσης με 1-0 τα πρώτα πριν την έναρξη της αγωνιστικής στη βαθμολογία Χανιά. Η Ηλιούπολη πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Φουρλάνου στο 20′ και πλησίασε ακόμη παραπάνω στην κορυφή.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής η Καλλιθέα είναι πρώτη με 23 βαθμούς, τα Χανιά ακολουθούν με 22, η Ηλιούπολη ανέβηκε στους 20, ενώ η Καλαμάτα έμεινε στα 19 όπου βρίσκεται και ο Διαγόρας μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’.

Τηλυκράτης και Γιούχτας έμειναν στο 0-0 επίσης για τον Β’ όμιλο, ενώ στον Α’ όμιλο ο Ηρακλής έσωσε τον βαθμό στο τέλος στην έδρα του Αιολικού (1-1). Στο τέλος κρίθηκε και η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Καμπανιακό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με 0-1.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς