18.6 C
Athens

Η UEFA ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για την πιθανή διεξαγωγή των αγώνων χωρίς κόσμο

Η UEFA ενημέρωσε Μπάτσκα Τόπολα, Μάκαμπι Χάιφα και Ελσίνκι για την πιθανότητα διεξαγωγής των αγώνων τους επί ελληνικού εδάφους κεκλεισμένων των θυρών, ενδεχόμενο που εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς θεατές ενημερώθηκαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις αναμετρήσεις της Πέμπτης.

Τα μέτρα που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση θα γνωστοποιηθούν τη Δευτέρα (11/12) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, με την UEFA πάντως να ενημερώνει την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπάτσκα Τόπολα, την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Μακάμπι Χάιφα και την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Ελσίνκι για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Το email που εστάλη κοινοποιήθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ αναφέρεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ενημέρωση της UEFA:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά.

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς