19.3 C
Athens

Ντιέγκο Μαρτίνεθ, το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης

Ο Ισπανός τεχνικός έφυγε από τον Πειραιά και πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στην Ισπανία, με τη Σεβίλλη να εκπέμπει SOS και να αναζητά τον άνθρωπο που θα τη βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Δεν έχει ούτε μια εβδομάδα από τότε που ανακοινώθηκε το επίσημο διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και τι σταθμό!

Οι Ισπανοί θεωρούν ως δεδομένη την αποχώρηση του Ντιέγκο Αλόνσο από τον πάγκο της Σεβίλλης μετά τη νέα ήττα των Σεβιγιάνων στη La Liga από τη Μαγιόρκα, με τον Ισπανό τεχνικό να γράφει αρνητική ιστορία στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Μαγιόρκα – Σεβίλλη 1-0: Ο Λάριν έβαλε τον Αλόνσο στα βιβλία της ιστορίας με το πιο θλιβερό αρνητικό ρεκόρ

Μετά τον Μεντιλίμπαρ, η Σεβίλλη ετοιμάζεται για δεύτερη αλλαγή προπονητή σε διάστημα δύο μηνών, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της, σύμφωνα με πληθώρα ισπανικών δημοσιευμάτων.

Ο νεαρός Ισπανός προπονητής, που δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να συνεχίσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στον Ολυμπιακό, πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στο ισπανικό πρωτάθλημα κι εφόσον επιλεχθεί ως εκλεκτός της Σεβίλλης θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που παλεύει για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, όντας χωρίς νίκη σε επτά σερί παιχνίδια (16η θέση με μόλις 4 βαθμούς).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς