19 C
Athens

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί πιθανή επιλογή για τον πάγκο της Νότιγχαμ, γράφουν οι Πορτογάλοι

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στα ραντάρ της Νότιγχαμ Φόρεστ, σε περίπτωση που ο Στηβ Κούπερ αποτελέσει άμεσα παρελθόν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο τον τελευταίο καιρό στην Premier League έχοντας ξεκινήσει με άσχημο τρόπο τη σεζόν και ήδη γίνονται οι πρώτες σκέψεις για το μέλλον του Στηβ Κούπερ, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Η αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται μόλις 5 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με τη μέχρι τώρα απόδοσή της δεν πείθει ότι μπορεί να γυρίσει το κουμπί.

Η Daily Mail σε πρόσφατο ρεπορτάζ της ανέφερε ότι οι Κόκκινοι έχουν ήδη στη λίστα τους τις περιπτώσεις των Μπρούνο Λάζε και Μάρκο Σίλβα.

Ωστόσο, νέα πορτογαλικά δημοσιεύματα βάζουν στην κουβέντα και τον Πέδρο Μαρτίνς, που εδώ και 1,5 χρόνο βρίσκεται στο Κατάρ ως προπονητής της Αλ Γκαράφα, μετά την απόλυσή του από τον Ολυμπιακό.

Οι Πορτογάλοι τονίζουν τις καλές σχέσεις του Μαρινάκη με τον Πέδρο Μαρτίνς ως λόγο μιας νέας πιθανής συνεργασίας στην Αγγλία, ωστόσο για την ώρα ο Κούπερ μένει στο τιμόνι και το αύριο στο Σίτι Γκράουντ δεν μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς