17.2 C
Athens

Μπόγρης: Μόνο η θρυλάρα πήγε να κατακτήσει τη EuroLeague ως πρώτη στην regular season, ο Σλούκας παίζει σαν…

Απολαυστικές είναι οι αναλύσεις του Γιώργου Μπόγρη στην μπασκετική εκπομπή του στους Betarades.

Ο Έλληνας σέντερ του Αμαρουσίου αναλύει τα δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες μετά από κάθε αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και είχε συγκεκριμένα πράγματα να πει για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Σημείωσαν 1/4 οι ελληνικές ομάδες, μια χαρά! Παλαιάς κοπής ο Καμπάτσο. Άμυνα Διαμαντίδης, επίθεση Σπανούλης. Πρώτη η Ρεάλ στην κανονική διάρκεια, δεν έχει κατακτήσει ποτέ πρώτος την Ευρωλίγκα. Μόνο η Θρυλάρα πέρυσι παραλίγο να το κάνει», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Γιώργος Μπόγρης.

«Όπως είπα ο Παναθηναϊκός πήρε τέσσερις νίκες σε βατά παιχνίδια. Εγώ είδα έξι παίκτες κουρασμένους αγωνιστικά και έξι παίκτες κουρασμένους ψυχολογικά. Κάποιοι παίκτες δεν σουτάρουν και δεν παίζουν ελεύθερα υπό το φόβο να βγουν από την πεντάδα.

Ο Σλούκας έχει μάθει να παίζει μπάσκετ σαν ρομπότ. Θέλει συγκεκριμένα συστήματα. Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάσκετ ταλέντου. Υποχρεωτικά θα λυθεί αυτό το θέμα, διότι ο Σλούκας θα πάρει 10 εκατ. ευρώ σε τρία χρόνια.

Ο Κέντρικ Ναν είπαμε, μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Σλούκα. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο Γκάι, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ναν, δεν χωράει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς