19.7 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός στέλνει άνθρωπο στο Κλουζ – Στεάουα για τον Νταβά», γράφουν στη Ρουμανία

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό ενόψει Ιανουαρίου και σύμφωνα με τους Ρουμάνους, η περίπτωση του Γιοσκίμ Νταβά αξιολογείται κάτι παραπάνω από θετικά από τους Ερυθρόλευκους

Τον Γιοσκίμ Νταβά επαναφέρουν στο προσκήνιο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό οι Ρουμάνοι.

Οι Ερυθρόλευκοι θα βγουν στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για την απόκτηση αμυντικού και ένα όνομα που εξετάζεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ProSports», είναι αυτό του στόπερ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωπος των Πειραιωτών θα βρεθεί αύριο (10/12) στη Ρουμανία για να παρακολουθήσει από κοντά τον ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Κλουζ και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι Ρουμάνοι μπαίνουν και σε οικονομικά δεδομένα, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο 27χρονος αμυντικός που είναι 9 φορές διεθνής με την εθνική Καμερούν, μετράει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν 22 συμμετοχές με απολογισμό 2 τέρματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς