24 C
Athens

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-1: Του έφυγε το διπλό από τα χέρια στο 92′

Το «διπλό» μέσα από τα χέρια του έχασε στην Αγυϊά ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή έπειτα από το γκολ που σημείωσαν οι Πατρινοί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα που ξεκίνησε τη σεζόν με -10 έφτασε τους 8 βαθμούς στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Super League 2 και μετρά μια ήττα τρέχοντας παράλληλα 9 σερί αγώνες αήττητη.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό όταν ο Αργυρίου έβγαλε για τον Αλγκασίμ Μπα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφτιαξαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ που όμως δεν αξιοποίησαν.

Οι Πατρινοί ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για την ισοφάριση που βρήκαν τελικά με τον Αλιμπέ στο 90+2′.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Παραστατίδης (72′ Πετράτος), Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Γρηγορόπουλος (84′ Ζέκοφ), Γκανσιέρ (46′ Πατρινός), Αλιμπέ, Χριστόπουλος, Α. Αποστολόπουλος (34′ Ντε Ολιβέιρα) Νάστος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Βρουσάι, Σγουρός (86′ Κατσουλίδης), Παπακανέλλος (81′ Μαυρουδής), Κ. Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Σαπουντζής, Κεϊτά (81′ Κεραμιδάς), Καράκουτης (86′ Τσέλιος), Αργυρίου (89′ Βλαχομήτρος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς