17.5 C
Athens

Ρεάλ: Η αναφορά του Αντσελότι στο πρόβλημα του Μπέλιγχαμ και στον τραυματία Γκιουλέρ

Στους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Αρντά Γκιουλέρ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (9/12) εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μπέτις ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε πως έχει η κατάσταση σχετικά με το πρόβλημα στον ώμο που ταλαιπωρεί κατά διαστήματα τον Μπέλιγχαμ, ο οποίος παρά τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο στο ματς με τη Νάπολι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Μπέτις.

Ο Μπέλιγχαμ προπονήθηκε μόνος αυτό το διάστημα με σκοπό την ανάρρωση του από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τη Νάπολι. Η αποθεραπεία του πήγε καλά. Όσο για τις ενοχλήσεις στον ώμο που φαίνεται να τον ταλαιπωρούν, είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξει αργότερα και να το δυναμώσει. Μέχρι τώρα δεν είχε κάποιο πρόβλημα ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί. Αν οι ενοχλήσεις συνεχιστούν ίσως χρειαστεί και εγχείρηση αλλά θα δούμε, προς το παρόν είναι εντάξει», είπε για τον Άγγλο ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά τον Αρντά Γκιουλέρ που ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη Βασίλισσα, αυτό θα γίνει όπως όλα δείχνουν στις αρχές του νέου έτους.

«Γκιουλέρ βρίσκεται στην τελευταία φάση της αποθεραπείας του. Την ερχόμενη εβδομάδα θα προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς. Ίσως προλάβει να αγωνιστεί και πριν την αλλαγή του χρόνου. Δείχνει καλά και μιλάω μαζί του κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς