19.8 C
Athens

Ρούμπεν Νέβες: Προφανώς ένας από τους λόγους που ήρθα στη Σ. Αραβία είναι τα λεφτά

Ο Ρούμπεν Νέβες δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και παραδέχθηκε πως τα χρήματα έπαιξαν μεγάλο ρόλο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος χαφ ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα χρήματα ήταν ένας από τους λόγους που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, ωστόσο πρόσθεσε πως υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Να σημειωθεί πως ο Ρούμπεν Νέβες είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη Νιούκαστλ, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Τονάλι που δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία.

Ο ίδιος απάντησε σε σχετική ερώτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται μόνο για φήμες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Προφανώς, ένας από τους λόγους που ήρθα στη Σαουδική Αραβία ήταν τα λεφτά. Δεν μπορώ να το κρύψω. Ωστόσο, εδώ υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό το λέμε απλά για να το πούμε, αλλά δεν είναι αλήθεια. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα πόσο γρήγορα βελτιώνεται το ποδόσφαιρο της χώρας και το πώς μπορεί να είναι σε μερικά χρόνια. Πιστεύω σε τρία ή τέσσερα χρόνια, θα μιλάμε για ένα φανταστικό πρωτάθλημα.

Αυτά είναι μόνο φήμες, που βγαίνουν επειδή οι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ είναι από τη Σαουδική Αραβία και επειδή έπαιζα στην Αγγλία μέχρι πριν από λίγο καιρό. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς